Skip to main content
Keramikkrus fra Clay

De mest besøgte seværdigheder

List
Map

Bridgewalking - The prospect of something special

Go on Bridge Walk in Denmark.


You can go to Sydney. Or Lillebælt (The Little Belt). In both places, you can walk above a bridge. Experience the height. The sinking feeling. The spectacular and unimpede...

Info
Clay Keramikmuseum set udefra
Photo: VisitMiddelfart

Clay Keramikmuseum Danmark

Clay er Danmarks Keramikmuseum. Museet huser Nordens største samling af keramik og ligger med en smuk udsigt til Lillebælt. Her finder du en unik udstilling af keramisk kunst, kunsthåndværk og desuden den største samling af kongelig porcelæn. 

Info
Oplev den lille hval - Middelfart
Photo: Niels Martner

Hvalsafari på Lillebælt

Stævn ud i Lillebælt og nyd den smukke natur til lands fra vands og spejd efter en af verdens mindste hvalarter - marsvinet - som lever i Lillebælt. 

Info
Hindsgavl Dyrehave i Middelfart-Kronvildt
Photo: Niels Martner

Hindsgavl Dyrepark

Gå en tur i det smukke, kuperede terræn og kom helt tæt på dyrehavens store bestand af kron - og dådyr. På en tur rundt i parken kan du opleve hjortevildtet, der græsser i skoven og på sletten. 

Info
Restauration af de gamle smakkejoller - Lillebæltsværftet - Middelfart
Photo: VisitMiddelfart

Lillebæltværftet

Midt i Middelfarts gamle bydel – omkranset af de hængende haver og helt ude på kanten af Lillebælt, finder du det gamle og velbevarede skibsværft. Arkitektur, historie og nytænkning forbindes her. Her blev der bygget "lillebæltsjoller", smakkejoller på 19-23 fod, der bl.a. blev brugt til marsvinfangst. Lillebæltværftet rummer også to jollehuse, hvor i i det ene kan opleve udstillingen om områdets maritime historie. 

Info
To der maler og er kreative i Kreaværk
Photo: VisitMiddelfart

Kreaværk

Kreaværk er Middelfarts kreative univers. Her kan du hygge dig med et kreativt projekt sammen med en du har kær. Du kan lave smykker, male keramik og meget mere. 

Info
Humlemagasinets Gardens
Photo: VisitMiddelfart

Humlemagasinets Gardens

Humlemagasinets Gardens

There are a total of 7 different exciting gardens at Humlemagasinet in Harndrup.

Hop Garden
The Hop Garden is the largest on Funen, with lavender, dahlias and roses. The Hop Gar...

Info

De hængende haver

De hængende haver er en levende og fascinerende facade af vertikale haver, som møder Gammel Havn og havet, med en blomstrende bymur. Ovenfor Gammel Havn finder du den gamle bydel i Middelfart, hvor de små gader oser af stemning og idyl. Her kan du også opleve Klimabyen.

Info
Oplev Marsvinejægernes historie på museet i Middelfart
Photo: VisitMiddelfart

Henner Friisers Hus

Her finder I byens ældste hus fra omkring 1500-tallet. Huset rummer udstilling om marsvin, marsvinjagten og Middelfarts historie. Tag del i historien og bliv en del af fortællingen. Prøv også en guidede podwalk om marsvin gennem Middelfart by

Info
Det oser af nostalgi - Strib Museum - Middelfart
Photo: Dorthe Thrane

Strib Automobilmuseum

Med udsigt til Lillebælt og beliggende på en naturskøn kæmpegrund kan du opleve en unik samling af køretøjer fra en svunden tid. Museet byder på en unik samling af kendte biler

Info

Den Gamle brugs og Lillebælt Bolcher

I oplevelsesbutikken i Algade 34, kan du besøge Lillebælt Bolcher og se, hvordan bolcher bliver lavet og opleve "Den Gamle Brugs" en udstilling med genstande fra Brugsforeningen om andelsbevægelsens historie, hvor du også kan købe souvenirs. Du finder også en turistinformation med touchskærm og oversigt over lokale seværdigheder og aktiviteter samt brochure og kort.

Info
Dukkeudstillingen - De Kongelige i hele Europa - Harndrup-Middelfart
Photo: Humlemegasinet

Dukkemuseum

Historisk Dukkemuseum er en udstilling med over 130 porcelænsfigurer, som kunstneren Kirsten Gynther Eriksen lavede i løbet af en periode på 25 år. Figurerne forestiller den danske kongerække lige fra Gorm den Gamle og Dronning Thyra til den nuværende kongefamilie. Alt er håndlavet. Lige fra porcelænshovederne til dragter, emblem og smykker

Info

Inspiration til din ferie