Udsigt fra Hotellet - Kongebrogaarden - Middelfart

Comwell Kongebrogaarden

Photo: Comwell

Forkælelse, nærvær og æstetik

En kongested på alle måder
Søger I et helt særligt sted med en lige så særlig historie, er Comwell Kongebrogaarden jeres næste konferencested. Det fungerede fra 1584 som overfartssted for kongen.

I dag er Comwell Kongebrogaarden et prisvindende eksklusivt konferencehotel med udsøgte mødefaciliteter, der alle har direkte adgang til terrasse og den ”gamle” originale havn. Kongebrogaarden er omgivet af bøgeskov og ligger på kanten af Lillebælt. Værelserne har den skønneste udsigt til begge broer - og der er stadig kongebetjening.

Kongebrogaarden

Kongebrogaarden

Kongebrogaarden

Kongebrogaarden

Bæredygtighed 360 grader rundt om naturen og mennesker

Deres bæredygtighedsstrategi når hele vejen rundt. De går foran med bæredygtighed fra kælder til kvist. Hos Comwell drager de stor omsorg for mennesker og miljø. De vil være branchens foretrukne bæredygtige hotelkæde for deres gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. 

Tre vigtige områder - som de går op i - hver eneste dag:

De tager ansvar for vores ressourceforbrug, herunder minimerer mad -og ressourcespild og genanvender så meget, de kan.

De tager ansvar for at skabe balance og tage hensyn til både mennesker og miljø hver eneste dag på deres hoteller

De tager ansvar for deres kompetencer og vores omstillingsparathed uden at gå på kompromis med den gode serviceoplevelse.

 

Kongebrogaarden

Kongebrogaarden

Kongebrogaarden

Det får du tilbage:

De gengælder med professionelle, yderst kompetente og unikke autentiske oplevelser, uden at gå på kompromis med den gode kvalitet – tvært imod.

Share your wonders: