Buffet

Milling Hotel Park

Photo: Milling Hotel Park

Nærvær og nærhed 

Milling Hotel Park ligger perfekt placeret i hjertet af Middelfart - tæt på stationen, byens liv og den hyggelige havnefront med udsigt til Lillebæltsbroerne. Hold dit møde i den smukke klassiske hospitalsbygning fra 1916, der emmer af sjæl, fortællinger og idyllisk charme.  

 

Milling Hotel Park

Milling Hotel Park

Milling Hotel Park

Milling Hotel Park

Stafetten fra fortiden er grebet og taget videre
Udover de unikke smukke rammer og historiske bygninger som et levn fra fortiden, oplever I et personale, som står på stikkerne og virkelig kærer sig om jer, jeres ophold og velbefindende. De gør en dyd ud af at skabe de perfekte rammer for jeres begivenhed, konference eller erhvervsmøde fra start til slut.

Milling Hotel Park

Milling Hotel Park

Milling Hotel Park

Midt i det hele
Milling Parkhotel ligger perfekt placeret i hjertet af Middelfart - tæt på stationen, byens liv og den hyggelige havnefront med udsigt til Lillebæltsbroerne. Vand, bymidte, transportmuligheder og den gode hjemlighed og nærvær er kendetegnet.

Og selvom det ligger i byen er naturen og grønne områder også lige udenfor døren. Derfor har I også mange muligheder for at arrangere oplevelser både udendørs med bevægelse og aktiviteter eller et kulturelt indslag lige rundt om hjørnet. 

Share your wonders: