Smuk gammel dør på Hindsgavl i Middelfart

Bæredygtige madoplevelser

Photo: VisitMiddelfart

I Middelfart er der rig mulighed for at spise bæredygtigt. Her har vi samlet madoplevelserne, så det er lettere for dig at finde stederne, hvor du kan spise et måltid mad med god samvittighed.

List
Map
Konference hos Comwell Middelfart
Photo: Comwell Middelfart

Comwell Middelfart

Comwell Middelfart har vundet en pris for deres arbejde med bæredygtighed. Hotellet udmærker sig ved at have et lavt klimaaftryk fra mad og drikke blandet andet fordi hele råvaren anvendes og fordi maden anrettes direkte til hver enkelt gæst. Læs mere om hotellets indsats her.

Sinatur Hotel Sixtus

Bæredygtighed er et pejlemærke for Sixtus. Det er visionen at drive hotellet på naturens præmisser og det ses blandt andet ved at deres råvarer købes af danske leverandører og helst med en lokal forankring. 

Kok anretter frokosttallerkner på Hindsgavl i Middelfart
Photo: VisitMiddelfart

Hindsgavl Slot

På Hindsgavl er der fokus på, at bruge friske og så vidt muligt lokale råvarer. De har egen køkkenhave som blandt andet leverer råvarer til køkkenet i sommerhalvåret. 

Mærk følelsen af gammel købmandsgård krydret med nærvær og lækkerier-Brenderup Hus
Photo: VM

BrenderupHus

Der er fokus på økologi og biodynamiske fødevarer på BrenderupHus. Her møder du en café, en helsekostbutik og en moderne købmandsgård med hjerterum, højt til loftet og en sprudlende energi. Der er altså lidt at opleve, når du har nydt en god kop kaffe fra cafeen.
 

Severin Kursuscenter
Photo: Severin

Serverin

På severin er der fokus på god mad, passion, lokale råvarer og sidst men ikke mindst klima. Severin benytter i stor grad alle de små leverandører, som er at finde på Fyn. 

Share your wonders: