VisitMiddelfart
Gå på opdagelse i en af de mange butikker i Middelfart

Middelhavsstemning og specialbutikker

Selvforkælelse på strøget langs vandkanten

I Middelfart by kan I slentre gennem det nyistandsatte og eksklusive strøg, nyde stemningen og oplevelsen af latinerkvarter. Her finder I alt fra designertøj, brugskunst, gallerier, luksus genbrugstøj, læsestof, designerbriller, vin, helse, skønhed, fritid, antik til cafeer, kaffebar og restauranter for enhver smag og Danmarks eneste 5-stjernede værtshus. Og her ”løber” Lillebælt i gågade-kanten næsten overalt.

Små gemte oaser

Langs specialbutikkerne i gågaden finder I porte ind i de historiske bygninger, som leder jer ind til brostenbelagte små charmerende baggårde, hvor endnu flere små butikker og værksteder dukker op. Her finder I alt lige fra eventyrlig blomsterværksted og oase hos den kendte blomsterkunstner, til endnu mere brugskunst, smagsoplevelser, skønhed, velvære og tøj. 

Her tager vi os tid, har overskud og glædes ved at hjælpe dig til det rigtige køb. Her må I gerne slentre, tage jer god tid og sætte tempoet ned.

Som kontrast til de små hyggelige brostenbelagte baggårde med latiner stemning, oplever I også Danmarks mest
bæredygtige og eneste platin-certificeret rådhus.

 

Det siges: ”at Middelfart er et stort besøg på et lille sted”.
 

Gør det selv med lækre råvarer og specialiteter

Skal I handle ind til grillen, så besøg en af vores gourmet slagtere, fiske- eller ostebutik, supermarkeder eller gårdbutikker i omegnen og nyd kokkereringen hjemme, på båden eller i sommerhuset.

Nyd stemningen og udsigten

- læn dig tilbage, nyd stemningen på det lille strøg eller udsigten langs havnepromenaden.  

Når I skal shoppe kan I starte med at forkæle jer selv med en lækker brunch, eller frokost på en af de mange små hyggelige stemningsfyldte cafeer med udendørsserveringer eller restauranter - i vandkanten eller på gågaden. Nyd en rygende varm cafe latte eller cappuccino med hjemmelavet chokolade, kage eller en lun vaffel med italiensk specialis i Middelfart by.